Monipuolista LVI-urakointia Lappeenrannassa

Ota yhteyttä

Yrityksemme PS Putkityö Oy tarjoaa monipuolista LVI-urakointia Lappeenrannassa sekä tarvittaessa koko Etelä-Karjalan alueella. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä pitkällä kokemuksella ja vahvalla tietotaidolla.

Toimimme joustavasti ja nopealla varoitusajalla. Teemme töitä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisinkin.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Vesi- ja lämpöjohtojen asennus- ja huoltotyöt

Teemme vesi- ja lämpöjohtojen asennus- ja huoltotyöt sekä vuotojen korjaukset LVI-alan uusimpien oppien mukaan, laadukkaita työvälineitä käyttäen. Käyntimme jälkeen pärjäät pitkään ilman putkimiestä, sillä me hoidamme vesi- ja lämpöjohtourakat kerralla kuntoon.

Vesikalusteiden asennus- ja huoltotyöt sekä myynti

Vesikalusteiden hyvä asennus takaa niiden pitkän käyttöiän ja toimivuuden. Meiltä löytyy tietotaito sekä vesikalusteiden asennukseen että tarvittaessa niiden huoltotöihin. Myymme myös korkealaatuisia vesikalusteita kiinteistösi tarpeisiin.

Kysy lisää palveluistamme!

Lämmitysjärjestelmien huolto- ja vaihtotyöt

LVI-alan moniosaajina teemme vankalla kokemuksella lämmitysjärjestelmien monipuoliset huolto- ja vaihtotyöt. Huollettu ja toimiva lämmitysjärjestelmä on myös tärkeä kiinteistösi energiansäästäjä.

Viemäreiden asennus- ja huoltotyöt

Oletko kyllästynyt viemäreihin, jotka eivät vedä kunnolla? Kutsu meidät paikalle. Hoidamme viemäreiden avaukset sekä asennus- ja huoltotyöt käden käänteessä. 

Yhteydenottoon

Patteriventtiilien vaihtotyöt

Patteriventtiilien vaihtotyöt saattavat toisinaan olla kinkkisiä, ja ne kannattaakin teettää ammattilaisella. Näin saat venttiilit toimimaan välittömästi ja vältyt ongelmilta vaihtojen jälkeen.

Kylpyhuoneremontit

Toteutamme kylpyhuoneremontit ja märkätilojen rakennustyöt vankalla ammattitaidolla yhteistyökumppaniemme kanssa. Remonttitöissä kuuntelemme aina tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi.


Kun etsit LVI-urakointien ja -huoltojen ammattilaista, ota yhteyttä meihin. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Lappeenrannassa ja tarvittaessa koko Etelä-Karjalan alueella.

Lue lisää yrityksestämme

Kuvagalleria

LVI-urakoinnin vankka ja kokenut osaaja palvelee Lappeenrannassa!

Soita ja kysy lisätietoja